Câte nevoi de business, atâtea module și aplicații

definim solicitările, costruim împreună sistemul și viitorul firmei tale

Sistemul soft4biz.ro este un software de tip ERP/PM/BI cu multiple module:

  • modulele sunt integrate între ele în mod nativ

  • și sunt scalabile (se pot adăuga pe parcurs în funcție de apariția necesităților).

Experiența din proiectele anterioare ne-a confirmat că proiectele reușite se implementează în mai multe etape succesive, prin alegerea atentă a modulelor și pe baza priorităților clienților. Contăm pe un parteneriat pe termen lung, care trebuie să producă valoare pentru client chiar din primele zile ale utilizării.

Principalele module componente ale sistemului sunt:

Odoo - Sample 1 for three columns

CRM

Gestionarea leadurilor, oportunităților - adică a solicitărilor venite din partea clienților potențiali. Planificarea contactelor de sales, urmărirea acestora, delegare oportunități, evoluția oportunităților pe stadii, prioritzare. 
Analiză oportunităților pe baza surselor din care acestea vin (eficiență promoții, referenințe, canale de comunicare)

Odoo - Sample 2 for three columns

Vânzări

Generarea ofertelor și a comenzilor pe baza solicitărilor concretizate. Realizarea Ofertelor se poate rezolva rapid prin folosirea a multiplelor de Liste de prețuri (standard, personalizate, cu promoții, bazate pe formule cu adaos).
Analiză eficienței forței de vânzări.

Odoo - Sample 3 for three columns

Comunicare integrată

Calendar partajat cu întreaga echipă (pentru planificarea activităților), la nevoie sincronizat cu Google Calendar. Multiple funcții de mesaje și chat, atât la nivel de grupe, cât și la nivel de document (ex ofertă, comandă, factură, etc). Comunicare cu clienții prin portal.

Odoo - Sample 1 for three columns

Proiecte și pontaj 

Modul dedicat firmelor din domeniilor serviciilor (proiectare, arhitectură, instalații, consultanță). Se planifică proiectele prin taskuri, se planifică și se urmărește consumul de resurse (timp, materiale).
Gestionarea profesională a proiectelor în timp real.

Odoo - Sample 2 for three columns

Producție

Planificarea și gestionarea producției prin 2 metode distincte: una simplă (bazată pe bonuri de consum/rețete), respectiv una complexă: producție prin Fișe tehnologice (cu alocare de mașini, oamani / resurse). Consumul automat al materialelor din rețete. Control calitate produse realizate.

Odoo - Sample 3 for three columns

Aprovizionare și gestiune stoc

Lansarea comenzilor de aprovizionare (le nevoie în mod semiautomat, pe baza stocului minim), recepție produse, transfer între depozite, avizare (livrare către client), Operații suport: inventariere, rebutare. 
Gestionarea produse cu lot, termen, serie unică.
Analize multiple stoc, calcul automat valoare stoc.

Odoo - Sample 1 for three columns

C ontabilitate primară (facturare, încasări)

Realizarea facturilor către clienți (pornind din comenzile clienților, în multiple valute), încasarea acestora. 
Înregistrarea facturilor furnizor, înregistrarea achitării.
Rapoarte detaliate despre creante (pe partener, perioada, stare factura, etc). Urmărire venituri și costuri pe centre de venit-cost (interne sau externe-legate de client).

Odoo - Sample 2 for three columns

Controlling

Modul dedicat pentru ca fiecare utilizator să-și poată configura un ecran de pronire și rapoarte prestabilte prin care să-și eficientizeze munca și să fie mai productiv. 
Dashboard dedicat pentru management, cu posibilitatea analizei unor informații agregate.

Odoo - Sample 3 for three columns

Mentenanță și flotă

Două module auxiliare care pot fi de un real folos pentru firmele care au o infrastructură mai importantă. Solicitările de mentenanță ale echipamentelor se pot gestiona în mod integrat (atât mentenanță preventivă, cât și accidentală). Gestionarea flotei auto (costuri, servicii) și alerte legate de expirarea documentelor aferente parcului auto.

Odoo - Sample 1 for three columns


E-commerce și website

Sistemul ERP dispune de o "vitrină", un modul e-commerce pentru derularea unor activități de vânzare online. Produsele pot fi organizate în categorii, pot fi folosite multiple imagini, prețuri, etc.
Poate fi util când este necesar extensia sistemului ERP cu un webshop simplu.

Odoo - Sample 2 for three columns

Module de localizare și integrare RO

Pentru a aigura o productivitate mare, am dotat sistemul cu diverse elemente dezvoltare in-house: conexiune la BNR (update cursuri valutare), conexiune la ANAF (preluare date parteneri în comenzi și facturi), sinconizări cu Google Drive sau Google Calendar, alte integrări.

Odoo - Sample 3 for three columns


Alte module la cerere

La solicitarea clienților noștrii sistemul poate fi îmbunătățit în continuare prin achiziția și alipirea unor noi module suplimentare, care rezolvă anumite cerințe punctuale importante pentru client. 
Toate aceste situații se vor discuta punctual după o analiză a cerințelor și modului de lucru.

Dorești să cunoști mai bine modulele și sistemul?

Consultanții soft4biz abia așteaptă să-ți prezinte un online demo pe zoom  și
să răspundă la întrebările tale punctuale.