Parteneri și referințe

Testimoniale

Attila Ungureanu

manager proiecte - arhitect, co-owner

Sistemul soft4biz ne permite colectarea unor date vitale în procesul de planificare a activității, urmărirea rentabilității proiectelor.

Datorită promptitudinii și profesionalismului de care a dat dovadă, echipa soft4biz a făcut extrem de ușoară implementarea și utilizarea acestui sistem printr-o adaptare continuă și rapidă la nevoile noastre.

Adi Proiect srl, birou de arhitectură, Târgu Mureș și Cluj

Zsolt Nagy

owner & CEO

Sistemul soft4biz ne ajută să planificăm mai bine taskurile din cadrul proiectelor, să urmărim orele lucrate alocate proiectelor, astfel avem posibilitatea urmăririi rentabilității financiare a fiecărui proiect în timp real.

Toate acestea ne ajută să estimăm mai precis resursele în cadrul ofertării viitoarelor proiecte, realizând un management mai eficient al proiectelor derulate.

Gordias srl, Cluj, proiectare structuri

Erika Lorincz

manager controlling

Fiecare început este greu. Dar când ajungi la finalul implementării realizezi că ai câștigat și vei câștiga mult timp (de lucru) care se poate folosi în alt scop (mai creativ), odată cu utilizarea softwareului.

Termolang srl, Odorheiu Secuiesc, proiecte de instalații și construcții

Orsolya Vass

CEO, owner

Implementarea softwareului per total a fost un succes pentru noi, cei de la soft4biz ne-au fost alături pe parcursul întregii implementări, ne-au sprijinit în toate etapele acesteia.

Am găsit în echipa voastră, o echipă mică, entuziastă care m-a convins că poate fi un partener de încredere pe termen lung.

Valor Smartwash srl - spălătorii auto self-service, Târgu Mureș