Lansarea brandului Soft4Biz

Conferinta de business cu Kósza Aliz

Odoo image and text block

 

La începutul lunii iunie avut loc în Odorheiu Secuiesc conferința de business în, având ca si temă principală lansarea brandului Soft4Biz și prezentarea unor instrumente moderne pentru digitalizarea IMM-urilor, organizat de Asociatia IMM-urilor din Odorheiu Secuiesc (UKKSZ), la care au participat cca. 50 de oameni de afaceri.

Au participat la conferință oameni de afaceri din zona centrală a țării, iar subiectele discutate au fost din sfera soluțiilor de optimizare a afacerilor, toate acestea prin:

·       creșterea eficienței, 

·       reducerea costurilor, 

·       economisirea resurselor de timp și energie,

totul prin folosirea software-elor de tip ERP și CRM. (CRM - Customer Relationship Management, unealtă pentru managementul complex a relației companiei cu clienții, iar ERP - Enterprise Resource Planning, program care peste funcțiile CRM-ului asigură managementul și gestionarea resurselor firme.)

Aceste programe - prezentate de Ernő Jancsó, director executiv Soft4Biz SRL -, până nu demult au fost accessibile aproape exclusiv doar corporațiilor din cauza costurilor mari și complexității procesului de implementare. Însă compania Soft4Biz SRL oferă o soluție printr-un sistem revoluționar de tip open source – „Odoo” – folosit de peste 4 milioane de utilizatori in lume, sistem user friendly, care face atât implementarea cât și costurile de implementare accesibile pentru intreprinderile mici și mijlocii. 

Deși utilizarea acestor software are o contribuție semnificativă la eficientizarea resurselor companiilor - implicit și la succesul lor - încă există o reticență din partea proprietarilor și managementului executiv al IMM-urilo, dar și a personalului care lucrează pe calculator. Motivul dificultății adaptării de obicei este un mixt între teama de necunoscut și obișnuința utilizării tabelelor excel, sau registrelor manuale.

Invitata specială a conferinței a fost Aliz Kósza, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați Business Mentori din România. Ea a ținut o prezentare fascinantă pentru  oamenii de afaceri prezenți la eveniment, prezentând rolul arhitecturii de brand și procesul de rebranding cu ajutorul unor studii de caz reale. Printre alte subiecte a subliniat: relevanța clarificării viziunii, misiunii și valorii unei companii. Altfel firmele cad ușor în capcana oferirii a unor game foarte largi de produse și servicii solicitate de piață, fără a fi în mod real pregătit/calificat pentru oferirea lor și aceasta va duce la scăderea eficienței companiei mult sub potențialul real.

Zoltán Ferencz, directorul comercial a prezentat compania Simanit IBS SRL, cu o activitate de peste 15 ani de consultanță ptr IMM și dezvoltare de software – ativități care - după regândire -  au dus la nașterea Softforbiz SRL. Deasemenea a relatat crearea modelului actual de business cu ajutorul business mentorului Aliz Kósza.

Evenimentul s-a finalizat cu prezentarea făcută de Téglás Rezső, directorul de vânzări indirecte la Soft4Biz SRL despre comunitățile profesionale și despre proiectul ambițios de a forma o astfel de comunitate în piața de business din România.

 

 

Echipa Soft4Biz

Odoo CMS - a big picture

Echipa Soft4Biz impreuna cu Aliz Kosza

 

Contactați-ne »