Blog

Idei și practici pentru îmbunătăţirea eficienței firmei tale

2023-06-02

Rețeta eșecului ERP, partea 2

O parte importantă a planificării unei implementări ERP constă în stabilirea indicatorilor cheie de performanță (KPI).
2023-05-26

Rețeta eșecului ERP, adică cum să nu începi un proiect ERP

Sistemele ERP sunt un instrument esențial pentru organizații, permițându-le să își gestioneze eficient funcțiile de bază ale afacerii. Însă, implementarea unui sistem ERP poate fi un proces dificil și costisitor.
2023-05-19

Pilonii implementării cu succes al unui software ERP

Dacă o organizație nu-și optimizează procesele și nu-și pregătește angajații, nici cea mai avansată tehnologie nu va reuși să ofere rezultatele dorite.
2023-05-12

Beneficiile implementării unui sistem ERP

Dacă scopul principal al implementării ERP este de a îmbunătăți operațiunile de afaceri, noua tehnologie ar trebui să aducă beneficii. Obținerea de beneficii de afaceri asigură, în cele din urmă, o rentabilitate a investiției în software-ul ERP.
2023-04-28

Software-ul ERP demistificat: Demascarea celor 7 mituri greșite legate de softwarele ERP

Aztăzi, vom distruge unele dintre cele mai frecvente mituri și concepții greșite despre softwre-ul ERP.
2021-07-22

Dilema modului păstrării datelor firmei: în cloud sau pe serverul propriu?

În ultima perioadă am avut mai multe situații, când clienți potențiali și-au exprimat rezervele față de gestionarea datelor lor în cloud. (Pachetele de software ale soft4biz au hosting asigurat în cloud și se accesează prin browser, acest lucru a generat discuții aprinse pe alocuri.) Ce ne-au spus oamenii?
2021-06-12

12 pași pentru digitalizarea IMM-urilor

Se vorbește din ce în ce mai intens în lumea antreprenoriatleor despre digitalizare, automatizare, inovație. Cert este că antreprenoriatele sunt puse sub presiune pentru a deveni mai eficiente. Nimic nou, am putea spune.
2021-05-07

Avantajele ERP - episodul 1: Gestionarea prețurilor

Astăzi vă prezint câteva idei în legătură cu gestionarea prețurilor și creșterea vitezei de realizarea ofertării. Deregulă softwarele de tip ERP vin cu o serie de funcționalități înglobate, care vor cataliza regândirea, modernizarea multor elemente ale businessului.
2021-04-01

Personalizarea softwarelor ERP-CRM, o sabie cu 2 tăișuri!

Personalizarea ERP-CRM pare o idee minunată la prima vedere. Clientul primește un software croit pe propriile nevoi, furnizorul are de lucru și primește bani. Dar, hai să cercetăm mai de aproape treaba! O să înțelegem că sunt cazuri - nu puține - când personalizarea aduce mai multe probleme decât soluții.


Newsletter - Stay up to date